Reacties

Hier enkele reacties:  

Touch of Matrix behandelingen:

Lieve Marjolijn,
Er zijn alweer een aantal weken verstreken, sinds ik de laatste Touch of Matrix sessie van jou heb mogen ontvangen.
Ik dank je dat ik dit heb mogen ervaren, niet wetende dat ik een aantal diepliggende blokkades had waar ik geen weet van had,
heb ik veel mogen verwerken en loslaten met een lach en een aantal tranen..
Hierdoor een stukje dichter bij mijzelf en een hoop rust.
Je bent een warm en liefdevol mens.
Ik dank je hiervoor.
Liefs Anita

———————————————————————————————-

De behandelingen van Marjolijn waren een hele bijzondere ervaring. Eigenlijk is het niet goed in woorden uit te drukken maar ik kan wel zeggen dat het heel veel voor me heeft betekent. De sessies mochten heel diep gaan, er werd echt wezenlijk iets in beweging gezet. Het voelde voor mij heel erg krachtig maar tegelijk ook heel liefdevol. Ik voelde gelijk dat ik in goede handen was en direct na de eerste sessie kwam er een rust over me heen. Ik had eindelijk mijn innerlijke rust terug! Dankjewel lieve engel.

Sam

———————————————————————————————-

”Marjolijn haar behandelingen zijn compact, integer en erg toegankelijk.
Ze weet de lagen aan te raken die voorbij de ratio kunnen reiken.
Je leert jouw eigen heilige ruimte die je zelf bent niet enkel kennen en herkennen, maar je leert hem -ervaren- bij Marjolijn, als jij je daarvoor opent.
En daar ga je op de ontdekkingstocht die van te voren nooit te plannen is.
Het is aan jou hoever jij je laat meenemen…..
Of je de reis nu bewuster of meer onbewuster beleeft.
Het maakt niet uit.
Alles is goed.
De ruimte is er.
Sta toe. Ervaar. Doorleef. En heel…
Met de steun.
Het begrip.
De troost.
Van Marjo.
gegroet, JO”

———————————————————————————————–

Lieve Marjolijn

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik vond de behandelingen heftig, pijnlijk,confronterend maar ook o zo mooi. Ik ben blij dat ik doorgezet heb. Ondanks mijn vermoeidheid in het begin voelde ik me meteen al een soort van rein en dichter bij mezelf.
Na 3 sessies voelde ik me herboren en vol energie. Mijn hoofd is weer vrij van alle wolken die erin rond gingen. Eigenlijk ben ik nog steeds een beetje overdondert door de behandelingen, wat er gebeurd is en wat jij mij kon vertellen. Echt heel mooi.

Jouw integere en pure energie hebben mij op een positieve manier een zet in de rug gegeven en mij op een andere manier naar de wereld doen kijken. Je bent een licht!

Dank je wel lieve Marjolijn voor alles. Ik zal je zeker weer benaderen wanneer ik je nodig heb.
Een heel dankbare groet

Moniek

————————————————————————————————-

 

Luisterkindafstemmingen:

Dag Marjolijn,

Edith (44 jaar)

Nogmaals bedankt voor de drie Luisterkind afstemmingen die je hebt gedaan. Ik vond het heel mooi om te lezen hoe goed je de energie oppakte van mijn gidsen en begeleiding en mijn blinde vlekken weer kon geven. Tussen de tweede en derde afstemming zat een tussenperiode van wel twee maanden en je zei dat de gidsen niet zo veel meer te vertellen hadden dan voorgaande afstemmingen. Ik ervoer het juist dus weer anders, in juist die afstemming vond ik heel veel informatie voor mijzelf en het teken dat ik op de goede weg zit met alles. Ik ervaar het als erg fijn om dit soort bevestigingen en ondersteuningen te mogen ontvangen als ik in innerlijke processen zit. Als ik nog weer eens een keer een afstemming wil dan ben jij degene die ik benaderen zal.

Nogmaals hartelijk dank en veel succes en plezier met je mooie werk. Maar dat komt vast goed !

Hartegroet,
Edith Nijhuis

———————————————————————————————–

Hallo Marjolijn

Raymond  (4 jaar)

Het is al weer een tijdje geleden dat wij een afstemming op onze zoon hebben aangevraagd bij jou. Ik wil je even laten weten dat het echt heel goed met hem gaat.
Zijn schoolprestaties zijn onnoemelijk veranderd. Zijn hoofdpijnen en bedplassen horen bij de verleden tijd. Henk en ik hebben de afstemming meerdere malen doorgelezen als we weer even gingen twijfelen. Wij zijn met andere ogen naar onze zoon gaan kijken. Blij als we zijn willen we je nogmaals bedanken en hopen we dat je nog vele kinderen kan voorthelpen op deze manier.

Groeten van H en C

———————————————————————————————–

Beste Marjolijn

Merel ( 10 jaar)

Wat een mooie afstemming, dank je wel. voel hem helemaal mee…het is prachtig en heel emotioneel. Momenteel praten we veel met Merel, kleine korte gesprekjes en niet te zwaar. We zien inderdaad dat ik daardoor toch dichter bij haar kom en dat zij haar rust wat meer kan pakken. We hebben een mooi gesprek met de juffrouw op school gehad die de afstemming ook heeft gelezen. Eerst waren we hier een beetje huiverig voor maar het is heel goed ontvangen. De band tussen de juffrouw en Merel is nu goed. Ze wordt nu gezien.

Yippie wat zijn wij daar blij over. Thuis met haar broertje gaat het ook beter doordat Merel zich steeds beter kan uiten. Al met al een hele vooruitgang.

We kijken weer heel anders naar de toekomst

Hartelijke groet B

————————————————————————————————

Hoi Marjolijn

Koen (5jaar)

Grappig dat jij nu een mail stuurt. Wij zeiden thuis al vanmorgen, het kan niet anders dan dat jij al met K bezig bent geweest. Hij stond vanmorgen ineens vrolijk naast zijn bedje en had een  heel andere blik in zijn ogen. Eerst dachten we nog aan toeval totdat we jouw mail binnenkregen. Hij heeft goed geslapen vannacht en niet een keer wakker geweest. Jawel, niet 1 keer!! Zijn kamertje voelde ook anders, Ik kan er geen woorden aan geven maar  het was anders. Alsof er schoongemaakt was :) Dat klopt dus wel als ik je mail zo lees.Vanmiddag gaan we samen naar de stad om een steen voor hem uit te zoeken.

Je hoort nog van ons. Tot nu toe alvast bedankt.

3 weken later:

Hier nog even een kort berichtje van ons. Koen is s’ nachts niet meer wakker geweest. Wat een rust en adem geeft dat. Op school is hij veel beter aanspreekbaar. De juf is heel erg over hem te spreken. Hij is niet meer bang voor het slapen gaan en speelt met zijn vriendjes op zijn kamertje. Heel bijzonder in zo n korte tijd zoveel veranderingen. We hebben een witte steen voor hem uitgezocht. Ik ben even de naam vergeten, maar hij draagt hem dag en nacht bij zich. Mooi werk Marjolijn.

Groetjes Wilma

—————————————————————————————————

Ans ( 62)
Via mijn buurvrouw had ik over jou gehoord. Wat ben ik daar blij mee zeg.
In je reading herkende ik mijzelf helemaal. Zo fijn te weten waar mijn onzekerheden vandaan komen. Eerlijk gezegd moest ik eerst wel even slikken toen jouw mail binnenkwam.
Confronterend vond ik hem. Zelfs een beetje boosheid kwam omhoog.
Ik heb hem dan ook meerdere malen doorgelezen. De eerste keren niet met droge ogen. Nu uiteindelijk wel. Ik heb geleerd hoe ik mezelf beter kan neerzetten. Ten alle tijden mocht ik jou bellen en kreeg ik keer op keer weer een duwtje in de rug.
Jouw werk samen met de spirits is zo groot en mooi. En ik mag daar deel van zijn. Zo voelt het voor mij. Als ik dit tegen jou zei dan was jouw antwoord steeds maar weer..Jij doet het werk, niet ik. Nu weet ik ook dat daar mijn onzekerheid zit. Momenteel komen er mooie dingen op mijn pad waar ik heel blij van word. Het lijkt alsof ik in een sneltrein zit die niet meer stopt. Een trein vol met positieve dingen. Ik ben zo gelukkig dat ik die dingen weer zie en niet te vergeten weer voel.
Voor mij was je een steun en toeverlaat de laatste maanden.
Lieve groet Ans

————————————————————————————————-

Geboortebegeleiding:

Hoi Marjolijn,

Wat een prachtig verhaal! Heb de tranen in mijn ogen staan.
Mooi dat hij zo duidelijk is. Dat geeft heel veel rust en vertrouwen! Ik vind het ook prachtig dat hij zo zijn eigen weg wil bewandelen, op zijn manier en in zijn tempo. Hoe kan ik je ooit bedanken voor al dit moois?! Ik weet zeker dat ik het nog vaak ga overlezen….

Groet A

————————————————————————————————–

Hoi Marjo
Wat zal ik deze momenten missen. Elke week een half uurtje samen met jou, de spirits en dat lieve meisje van ons. Vier weken lang. Ik ga dit úurtje’ vanaf nu gewoon op mijn bed liggen met meditatie muziek. Mijn angsten voor de bevalling ben ik grotendeels kwijt. Wij hebben een mooie band opgebouwd zo in die 4 weken samen met ons meisje. Vele emoties zijn voorbij gekomen. Wij kunnen bijna niet wachten totdat we haar in onze armen mogen sluiten.
Bram ligt regelmatig met de toeter te luisteren naar de hartslag. Zo fantastisch dat hij dat nu doet. Je hebt hem ergens doorheen getrokken Marjolijn.
De voorbereiding op de bevalling heeft ons het meest rust gegeven. Laat maar komen deze spruit. We zijn er helemaal klaar voor.
@in verwachting Blije ouders Bram en Loes

————————————————————————————————–

Bright Centering behandelingen:

Tijdens de Bright Centering behandeling mocht ik onder liefdevolle begeleiding van jou heel diep gaan. Wat werden er veel lagen aangeraakt; lagen waarvan ik het bestaan helemaal niet wist. Het is duidelijk niet zonder reden geweest dat ik bij je terecht ben gekomen Marjolijn. De lagen die gezien wilden worden zijn aan het licht gekomen en dat ruimt ontzettend op! Na de intense behandeling bleven de inzichten maar komen, alles mocht weer vrij doorstromen. wat een heerlijk gevoel! Pas nu merk ik hoe vast ik mezelf had gezet. Ik voel me nu vrijer, meer in mijn eigen kracht en mijn zelfvertrouwen komt weer terug.

Heel veel dank mooi mens!
Liefde & Licht
Jan J

————————————————————————————————–

Mijn ervaring bij Marjolijn was ontzettend bijzonder, het heeft me heel veel goeds gebracht. Via een vriendin kwam ik bij haar terecht. Ik zag een verandering bij haar en dat wilde ik ook ervaren. Al tijden had ik het gevoel dat ik niet in balans was, maar ik kon niet goed uitleggen waarom precies. Na een miskraam begin 2014 werd dit erger. Het leek alsof ik niet meer kon voelen, terwijl ik normaal alles zo intens beleefde/voelde. De emoties leken allemaal door elkaar te lopen, niet fijn. Ik heb Marjolijn in augustus gemaild en al vrij vlot kon ik bij haar terecht.

Ik kan eigenlijk niet zo goed onder woorden brengen wat er gebeurde, maar na de eerste behandeling voelde ik me een ander mens. Ik ben heel dicht bij mezelf gekomen en ik had het idee dat ik ontzettend diep ging op een positieve manier. Ik heb gehuild, maar ook ontzettend hard gelachen. Er kwam van alles naar boven uit het verleden wat ik heb kunnen afsluiten en een plekje heb kunnen geven. Ik kreeg erkenning voor mijn hooggevoeligheid en handvatten om hiermee om te gaan. Ik zat vol met emoties van anderen, dit heb ik allemaal kunnen loslaten en ik merk dat ik me beter kan afsluiten voor andermans emoties. Wat ik het prettigst vond was dat ik me leerde ontspannen. Bizar om dit voor het eerst in mijn leven te kunnen ervaren, dit kende ik totaal niet en ik raakte er eerst zelfs van in paniek. Na drie behandelingen voelde ik me heel sterk en zelfverzekerd. In september was ik opnieuw zwanger. Helaas liep dit eind oktober weer uit op een miskraam. Tijdens de zwangerschap leek ik terug te vallen, ik zat niet lekker in mijn vel en was onrustig. Twee weken later voelde ik me weer goed, het leek alsof ik weer verder ging waar ik was gebleven en ik merk dat ik nog steeds groei. Ik heb nogal wat knopen doorgehakt, ik durf mijn hart te volgen en ik ben niet meer zoveel bezig met anderen. Ik heb rust in mijn hoofd, lijf en leven gekregen en dat voelt fantastisch!
Marjolijn is een betrokken, eerlijk, warm en ontzettend lief mens. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik ben heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen.
Liefs Anna Bron

—————————————————————————————————

Een paar sessies bij Marjolijn hebben mij…

…heel veel rust gebracht,

Niet alleen in de nacht, maar ook veel rust door veel meer vertrouwen in mezelf en in het leven te hebben  en ‘het weten’ dat een probleem altijd oplosbaar is, ook al lijkt dat niet meteen zo.Ik durf m’n problemen in de ogen te kijken en loop er niet meer voor weg.
Ik ga ermee aan de slag en een oplossing komt als vanzelf naar me toe! Wat fijn om die stress niet meer te hoeven ervaren die je kunt hebben als er zich een probleem voordoet.
Ook fysiek is er al veel gebeurt en ‘recht’ gezet. Bij elke sessie voel ik meer en meer gebeuren. Ik ervaar de behandelingen als erg prettig. De tijd vliegt als ik bij Marjolein in haar praktijk lig en ook de ‘nazorg’ ervaar ik als prettig en betrokken.
Binnenkort mag ik nog een keer! Ik kan bijna niet wachten… J

Lieve Marjolijn, dank je wel voor je zorgzaamheid, betrokkenheid en professionaliteit.
Je behandelingen zijn bijzonder! Elke keer weer…

Tot gauw! Knufff!!

Esther Terpstra, Zutphen

 ——————————————————————————

Lieve Marjolijn

Jij hebt mij gevraagd om een stukje te schrijven over mijn ervaringen bij jou. In eerste instantie wist ik niet waar te beginnen. Wat is er veel gebeurd en wat een bijzondere en liefdevolle reizen heb ik mogen maken. Moeilijk om in woorden uit te drukken. Ik heb veel los mogen laten en vele inzichten gekregen. Ik kan merken aan jou dat je een oude ziel bent en dat je weet wat je doet!! Je bent niet voor één gat te vangen, zoals ze dat bij ons in het ‘dorp’ zeggen. Je geduld en integriteit hebben diepe indruk op mij gemaakt. Daardoor durfde ik los te laten en een diepere laag van mezelf te ontdekken.  Zonder jouw begeleiding Marjolijn was ik nooit gekomen waar ik nu ben! Had ik nooit de stappen durven nemen die ik heb genomen. Dank je wel lieve schat. Je hebt een heel warm plekje in mijn hart.
Ik zal je ook zeker aanraden aan mensen die er voor open staan.

Liefs Meike, Breda

———————————————————————————————————

Na veel twijfelen maar vooral ook met knikkende knieën ben ik de behandelingen aangegaan. De eerste twee sessies vond ik maar niets. Ik raakte voor mijn gevoel uit balans. Als ik dat zei tegen Marjolijn dan zei ze:’ dat is ook de bedoeling want zoals je het tot nu toe hebt gedaan werkte het niet.’ Ik dacht ja ja het zal wel. Na de derde keer waren er echt veranderingen te bemerken in heel mijn systeem. Ik kon weer slapen!! Raakte uit mijn diepe put waar ik in zat en voelde dat ik weer leefde. Had weer zin om dingen te ondernemen. Heb tot nu toe veel stappen gezet. Allemaal positief. Dikke dankbaarheid naar mezelf toe dat ik dit aan ben gegaan, maar ook naar Marjolijn toe. Fijne begeleiding, soms heel rechtstreeks, wat ik echt nodig had maar vooral vanuit liefde, geborgenheid en rust.

Een dankbaar mens

Esmee Zaandam

———————————————————————————————————

Vooropgesteld dat ik helemaal niets wist van energieën en haelingen ben ik dit avontuur ingestapt. Mijn omgeving kon ik niet uitleggen wat er allemaal gebeurde wanneer ik op de tafel lag. Zelf kon ik er soms ook niet de vinger opleggen. Wel weet ik dat ik weer helemaal in balans ben en zeker terug zal komen om dit zo te houden. Tot snel bijzondere vrouw.

P v.d. B. Deventer

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.