Energetische Massage

wellness-2090787_960_720 Energetische Massage

Bij een energetische intuïtieve massage werk ik vanuit mijn gevoel, vanuit mijn Zijnsenergie en in Verbinding met de ander. Tijdens deze verbinding laat ik mijn hart door mijn handen stromen. Ik masseer vanuit een vorm van “weten” en volg wat er zich aandient. Daarom zal ook elke massage anders zijn.

De nadruk ligt niet alleen op een specifieke klacht maar op de gehele mens.  Het doel is om evenwicht op zowel fysiek, emotioneel en spiritueel niveau te bereiken.

Energie wil vrijuit stromen maar is soms geblokkeerd of verstoord door spanningen en/of problemen. Door een massage kun je je lichaam weer bewust voelen en ontdekken wat er allemaal gaande is. Je zelfgenezend vermogen zal aangesterkt worden. Ik werk met een warme amandelolie, een van de zachtste oliën. Er is aandacht voor een veilige setting waarin je gezien en gehoord zal worden.

Waar nodig zal er gebruik gemaakt worden van diverse technieken uit:
– Klassieke massage
– Shiatsu
– Holistic Pulsing
– Ontspanningsmassage
– Klankschaalmassage
– Holistische Energetische Massage
– Intuïtieve massage
– Sirius energiemassage

De massage is voor iedereen die de bereidheid heeft zich  te laten raken en open is voor zijn of haar eigen proces. Masseren is aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden!!

* Geen erotische massage.

Je investering is € 60 voor een uur