Training Dieper in de ziel

Training DIEPER IN DE ZIEL

Durf jij diep in je ziel te kijken en uit je comfortzone te stappen? Je belemmeringen en vastzittende patronen te veranderen? Vrijkomen van mindcontrol? Ben jij bereid om de essentie van je diepste zelf weer terug te vinden?

Dan kan deze waardevolle training je de kans geven om je zielepijn te helen en naar een hoger plan te tillen. Dit doe je door uit je comfortzone te stappen en je eigen verantwoordelijkheden te nemen. Je gaat kijken wat je onbewuste overtuigingen zijn en je leert doorzien wat je overlevingsmechanismen zijn. Je zal inzichten krijgen waarom jij reageert zoals je reageert en je balans terugvinden.

Als je meer gaat voelen en ervaren  kun je het leven echt leven!kracht 3

JE ZIEL, DE BRON

Een belangrijke inspiratiebron is het zielscontact met jezelf. Hoe dieper je contact kunt maken met je ziel hoe meer blokkades er weg zullen vallen. Je ziel dwingt nooit iets af en werkt ook niet tegen, dat doet je verstand. Als je ophoudt met vechten, ontvouwt het pad van je ziel zich vanzelf. Alles wat je wilt bereiken zal zich dan vanzelf aandienen.

Om de roep van je ziel te kunnen horen en ernaar te luisteren is stilte, leegte en ruimte nodig. Een volle agenda en een druk werkschema nodigen de ziel niet uit om zich te laten horen.

Maar wat is het nu dat je soms het contact met je ziel kwijt raakt? Dat je niet bij je gevoel kan komen? dat je niet uit je hoofd kunt komen? Dat je de rust niet kunt vinden? Of dat je je constant druk maakt om wat de ander van je denkt?Daar gaan wij deze dag allemaal aandacht aan geven.

We gaan in deze workshop weer verbinding maken met jezelf.. NIET met wie je denkt te zijn maar wie je werkelijk bent!! We gaan leren om je te bevrijden van alle begrenzingen en lagen die we in ons leven hebben opgebouwd. We gaan kijken wat zich aandient en wat je tegenhoudt om werkelijk te ZIJN, in evenwicht met jezelf, je omgeving en het Universum.

Het kan een moeizame weg lijken om de essentie van je diepste zelf weer terug te vinden. Maar soms maken we het ons zelf ook moeilijker dan dat het is!

Het zal een dag worden waarin je mag ervaren, voelen en uiteindelijk helen. We zullen samen de diepte in gaan en op de diepere lagen van je bewustzijn werken. We gaan ons focussen op dat wat geheeld en gezien mag worden zonder oordelen of vooroordelen. Er zal veel tijd en aandacht zijn voor ieder zijn proces. Ook zal ik een korte groepssessie Bright Centering geven. Je mag ervaren wat een kracht daar vanuit gaat. De dag zal in het teken zijn van verbinding, verbinding met jezelf, de ander en de diepere lagen van je bewustzijn.
Er zal veel persoonlijke aandacht zijn om jouw eigen proces te begeleiden daarom is de groep niet groter dan
4 personen.

DOEL:
* Je denken omzetten in mogelijkheden
* Je kwetsbaarheid om te zetten naar heling
* Je onzekerheid om te zetten in vertrouwen
* Je emoties om te zetten naar kracht

VOOR WIE:
Voor iedereen die open staat om te doen, voelen en ervaren en een stap wil maken in je eigen bewustwordingsproces.

Aanmelden:

marjolijnw@home.nl

Maximaal aantal personen zal 4 personen zijn om ieder volledig de aandacht te kunnen geven.
Dus wil je er bij zijn wacht dan niet te lang met je aan te melden.